DEYE-AI-W5.1-12P3-EU-ESS (LV) | 12kw Inverter | All-in-One

30,010.97 lei57,027.71 lei

Pretul contine TVA 9%

Pret persoana juridica:
De la 32,764.27 lei pana la 62,259.61 lei

Descriere

DEYE-AI-W5.1-12P3-EU-ESS (LV) | Invertor de 12kw +| Sistem de Stocare a Energiei Tot-în-Unu incluzând module de baterii a câte 5.12 kWh fiecare Sistem de Stocare a Energiei Tot-în-Unu AI-W5.1-ESS (LV)

Bine ați venit în viitorul managementului energetic cu revoluționarul nostru Sistem de Stocare a Energiei Tot-în-Unu AI-W5.1-ESS (LV). Acest sistem inovator a fost proiectat pentru a optimiza consumul dumneavoastră de energie, oferind în același timp o integrare fără efort în casa sau afacerea dumneavoastră. Comparativ cu sistemele tradiționale de stocare a energiei, vă oferim avantaje semnificative:

Caracteristici principale:

Design Integrat:

Combinați puterea și eficiența cu invertorul nostru hibrid trifazat integrat de 12 kW și bateria modulară din litiu-fosfat de fier. Spre deosebire de sistemele tradiționale, reducem necesarul de spațiu și complexitatea instalării prin designul nostru tot-în-unu. Control Ușor de Utilizat:

Bucurați-vă de controlul simplu al sistemului dumneavoastră energetic de oriunde. Utilizați aplicația convenabilă, PC-ul sau afișajul tactil intuitiv pentru o operare fără efort. Comparativ cu sistemele tradiționale, oferim o interfață prietenoasă cu utilizatorul, care nu necesită proceduri de operare complexe. Aplicații Inteligente:

Optimizați-vă eficiența energetică cu aplicații avansate precum tăierea vârfurilor și sarcina inteligentă. Sistemul nostru se adaptează inteligent nevoilor dumneavoastră pentru a asigura performanță maximă. Spre deosebire de sistemele tradiționale, oferim o gamă largă de funcții inteligente pentru un management energetic personalizat. Baterie Modulară:

Adaptați capacitatea de stocare la cerințele dumneavoastră. Bateria modulară din litiu-fosfat de fier oferă o capacitate flexibilă de la 5 la 30 kWh, fiind ușor de scalat și sigură. Comparativ cu capacitățile fixe ale bateriilor tradiționale, oferim libertatea de adaptare. Design Compact:

Economisiți spațiu și timp la instalare. Designul nostru plat și stivuibil permite montarea pe podea fără cabluri deranjante și șuruburi de fixare suplimentare. Spre deosebire de sistemele tradiționale, oferim o instalare simplă și rapidă fără necesitatea elementelor de fixare suplimentare. Timp de Comutare Rapid:

Siguranța dumneavoastră energetică este prioritară. Cu un timp de comutare impresionant de doar 4 ms, sistemul nostru asigură o reglare a performanței receptivă și de încredere. Comparativ cu sistemele tradiționale, oferim un timp de răspuns îmbunătățit pentru siguranță maximă. De ce AI-W5.1-ESS (LV)?

Sistemul nostru de Stocare a Energiei Tot-în-Unu redefinește standardele, combinând tehnologii avansate, ușurință în utilizare și flexibilitate într-un pachet elegant. Experimentați viitorul managementului energetic – cumpărați acum și preluați controlul asupra energiei dumneavoastră!

Informații suplimentare
Stocare

Stocare 10,24kWh, Stocare 15.36 kWh, Stocare 20.48 kWh, Stocare 25.60 kWh, Stocare 30.72 kWh

Dedicatie

Firma noastra se caracterizeaza prin corectitudine si integritate, respectand toate standardele si regulile in vigoare. Ne angajam sa oferim servicii de calitate si transparenta in relatia cu clientii si partenerii nostri.

Instalare rapida

Oferim instalare rapida si eficienta a panourilor fotovoltaice. Echipa noastra de profesionisti va asigura o instalare in doar cateva zile. Pentru o oferta va rugam sa ne contactati (instalarea nu este inclusa in pretul produsului)

Consultanta

14 zile retur

2 ani garantie