Sistem Fotovoltaic Complet 3,2 KW

10,308.28 lei

Pretul contine TVA 9%

Pret persoana juridica: 11,254.00 lei

Descriere

Faceți tranziția către energia solara cu Sistemul Fotovoltaic Complet de 3.2 KW. Sistemul de înaltă calitate, orientat spre eficiență, include componente esențiale pentru transformarea eficientă a luminii solare în electricitate.

Pachetul nostru conține:

Panouri Solare Risen 400W (8 unități):

Aceste panouri solare eficiente combină tehnologia avansată cu designul practic. Fiecare panou asigură performanță ridicată și durabilitate, generând o cantitate consistentă de energie, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Invertor Deye SUN-3K-G04 (1 unitate):

La centrul acestui sistem se află fiabilul invertor Deye SUN-3K-G04. Acest invertor converteste eficient energia DC generată de panourile solare în energie AC utilizabilă, cu o interfață user-friendly care simplifică monitorizarea sistemului și asigură o gestionare eficientă a energiei.

Tablou AC/DC Complet (1 unitate):

Pachetul nostru include un tablou AC/DC complet care permite o distribuție sigură și eficientă a energiei. Acest panou de calitate profesională face legătura între sistemul dvs. solar și aparatele electrice, asigurând un aprovizionare continuă cu energie.

Sistem Complet de Prindere pentru Țiglă/Tablă (1 set):

Indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți, sistemul nostru de montare versatil asigură o instalare simplă și sigură a panourilor. Setul include toate componentele necesare pentru o instalare fără bătăi de cap.

Cablu de Împământare (1 unitate):

Siguranța și performanța sunt vitale pentru noi, de aceea pachetul nostru include un cablu de împământare de înaltă calitate. Acesta protejează sistemul dvs. împotriva defecțiunilor electrice și asigură funcționarea neîntreruptă a acestuia.

Redescoperiți puterea energiei verzi cu Sistemul Fotovoltaic Complet de 3.2 KW. Cu performanța sa de neegalat, eficiență și sursă de energie fiabilă și eco-friendly, acest sistem este ideal pentru case mici până la medii, afaceri mici și chiar industrii la scară mică. Este o soluție excelentă pentru reducerea costurilor energetice și protejarea mediului.

Manopera si dosar prosumator nu sunt incluse in pret

Dedicatie

Firma noastra se caracterizeaza prin corectitudine si integritate, respectand toate standardele si regulile in vigoare. Ne angajam sa oferim servicii de calitate si transparenta in relatia cu clientii si partenerii nostri.

Instalare rapida

Oferim instalare rapida si eficienta a panourilor fotovoltaice. Echipa noastra de profesionisti va asigura o instalare in doar cateva zile. Pentru o oferta va rugam sa ne contactati (instalarea nu este inclusa in pretul produsului)

Consultanta

14 zile retur

2 ani garantie