Sistem fotovoltaic complet 8 kw trifazic

25,682.47 lei

Pretul contine TVA 9%

Pret persoana juridica: 28,038.67 lei

Descriere

Maximizați eficiența energetică cu Sistemul Fotovoltaic Complet Trifazic de 8 KW. Această soluție avansată pentru energia sustenabilă, calibrată pentru performanță optimă, include componente de top care sunt vitale pentru conversia luminii solare în electricitate.

Pachetul nostru include:

Panouri Solare Risen 400W Full Black (20 unități):

Aceste panouri cu aspect estetic, de culoare neagră, se integrează armonios cu designul exterior al proprietății dumneavoastră. Fiecare panou, construit cu cea mai recentă tehnologie solară, asigură performanță înaltă și durabilitate, generând o cantitate semnificativă de energie chiar și în condiții de lumină redusă.

Invertor Trifazic Deye SUN-8K-G05 (1 unitate):

Inima acestui sistem o reprezintă invertorul robust Deye SUN-8K-G05. Acesta convertește cu eficiență energia DC de la panourile solare în energie AC utilizabilă, prin intermediul unei interfețe ușor de folosit care facilitează monitorizarea sistemului și asigură gestionarea eficientă a energiei.

Tablou Complet AC/DC (1 unitate):

Sistemul nostru include un tablou AC/DC complet pentru o distribuție sigură și eficientă a energiei. Acest panou de calitate profesională face legătura între sistemul solar și aparatele electrice, asigurând un flux constant de energie.

Sistem Complet de Prindere pentru Țiglă/Tablă (1 set):

Sistemul nostru de montare versatil asigură o instalare simplă și sigură a panourilor, indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți. Setul include toate componentele necesare pentru o instalare fără probleme.

Cablu de Împământare (1 unitate):

Siguranța și performanța sunt esențiale, așa că pachetul nostru include un cablu de împământare de înaltă calitate. Acesta protejează sistemul împotriva defecțiunilor electrice și asigură funcționarea neîntreruptă a acestuia.

Descoperiți puterea energiei verzi cu Sistemul Fotovoltaic Complet Trifazic de 8 KW. Oferind performanță, eficiență și o sursă de energie sigură și ecologică, acest sistem este ideal pentru case de dimensiuni medii, afaceri mici și chiar industrii mici. Cu ajutorul său, puteți reduce costurile energetice și proteja mediul.

 

Manopera si dosar prosumator nu sunt incluse in pret.

Dedicatie

Firma noastra se caracterizeaza prin corectitudine si integritate, respectand toate standardele si regulile in vigoare. Ne angajam sa oferim servicii de calitate si transparenta in relatia cu clientii si partenerii nostri.

Instalare rapida

Oferim instalare rapida si eficienta a panourilor fotovoltaice. Echipa noastra de profesionisti va asigura o instalare in doar cateva zile. Pentru o oferta va rugam sa ne contactati (instalarea nu este inclusa in pretul produsului)

Consultanta

14 zile retur

2 ani garantie