Sistem Fotovoltaic Complet ON-GRID Monofazic 6 KW

14,740.95 lei

Pretul contine TVA 9%

Pret persoana juridica: 16,093.33 lei

Descriere

Descoperiți eficienta energiei solare cu Sistemul Fotovoltaic Complet ON-GRID Monofazic 6 KW. Acest sistem de ultimă generație pentru energie durabilă include componentele esențiale pentru conversia eficientă a luminii solare în electricitate.

Pachetul nostru include:

Panouri Solare Risen 400W Full Black (15 unități):

Cu un design elegant în totalitate negru, aceste panouri sunt proiectate pentru a se încadra perfect în estetica exterioară a casei dumneavoastră. Fiecare panou asigură performanță ridicată și durabilitate, generând o cantitate semnificativă de energie chiar și în condiții de lumină redusă.

Invertor Trifazic Deye SUN-6K-G04 (1 unitate):

Acest invertor eficient este inima sistemului nostru, transformând cu succes energia DC generată de panourile solare în energie AC utilizabilă. Cu o interfață prietenoasă, acesta facilitează monitorizarea sistemului și asigură o gestionare eficientă a energiei.

Tablou AC/DC Complet (1 unitate):

Sistemul nostru include un tablou AC/DC complet pentru o distribuție sigură și eficientă a energiei. Acest tablou de nivel profesional face legătura între sistemul solar și aparatele electrice, asigurând un flux constant de energie.

Sistem Complet de Prindere pentru Țiglă/Tablă (1 set):

Sistemul nostru de montare versatil asigură o instalare simplă și sigură a panourilor, indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți. Setul include toate componentele necesare pentru o instalare fără probleme.

 

Cablu de Împământare (1 unitate):

Siguranța și performanța sunt esențiale, așa că pachetul nostru include un cablu de împământare de înaltă calitate. Acesta protejează sistemul împotriva defecțiunilor electrice și asigură funcționarea neîntreruptă a acestuia.

Transformați-vă proprietatea într-o centrală de energie cu Sistemul Fotovoltaic Complet ON-GRID Monofazic 6 KW. Performanța, eficiența și sursa de energie fiabilă și ecologică, fac din acest sistem alegerea ideală pentru case de dimensiuni mari, afaceri și chiar industrii de mici dimensiuni. Cu ajutorul său, puteți reduce costurile energetice și proteja mediul.

Manopera si dosar prosumator nu sunt incluse in pret

Dedicatie

Firma noastra se caracterizeaza prin corectitudine si integritate, respectand toate standardele si regulile in vigoare. Ne angajam sa oferim servicii de calitate si transparenta in relatia cu clientii si partenerii nostri.

Instalare rapida

Oferim instalare rapida si eficienta a panourilor fotovoltaice. Echipa noastra de profesionisti va asigura o instalare in doar cateva zile. Pentru o oferta va rugam sa ne contactati (instalarea nu este inclusa in pretul produsului)

Consultanta

14 zile retur

2 ani garantie